Maskefabrikken er født

Maskefabrikken er nu en realitet. Jeg har længe drømt om at have en platform, hvor omdrejningspunktet er garn. Strik. Hækling. Opskrifter. Måske lidt tips og tricks. Jeg følger selv nysgerrigt med i, hvad der rører sig, og jeg vil gerne være med til at inspirere og vise, hvad jeg selv nørkler med.

Jeg ved ikke hvor det tager mig hen endnu, men jeg håber I vil læse med. Velkommen til!

1 thought on “Maskefabrikken er født

  1. I blog frequently and I genuinely thank you for your content.

    Your article has really peaked my interest.
    I’m going to take a note of your website and keep checking
    for new details about once a week. I opted in for
    your Feed as well.

Skriv et svar

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close