Pyntedråber

Disse pyntedråber er hæklet freestyle. Jeg er vild med at eksperimentere, og synes disse er blevet ret vellykkede. De er fyldt med bamsevat (eller fyldet fra en billig IKEA-pude), men nederst ligger en ærtepose til at stabilisere med, som jeg har syet. En sjov måde at bruge fine rester på.

Jeg starter i bunden med at hækle fastmasker rundt i en flad cirkel. Når jeg synes den har passende størrelse hækler jeg lige op et antal omgange, indtil jeg tager en maske ind pr. runde, godt fordelt.

img_3366img_3369img_3368img_3363img_3367img_3365img_3364

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s