Til de små…

Byder vinterferien på barselsbesøg, kommer her en lille idé til en sød, hjemmelavet gave, som kan kreeres på kort tid. Væsentlig kortere end hvis man skulle strikke en beklædningsgenstand (selvom den er lille) eller hækle en bamse eller rangle.

Den hvide body er købt, og så har jeg syet en hæklet blonde på – den kunne også have været strikket. Den er bare syet på i hånden med bittesmå sting helt oppe langs halskanten.

Idéen er sød til bodyer med amerikansk lukning, men de var faktisk lidt svære at finde. Alternativt kan man jo hækle en hel krave, som syes hele vejen rundt – så enderne passer med dér, hvor der er knapper i skulderen.

 

img_3499img_3500img_3498

Skriv et svar

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close