Clutch af Kauni

Ofte fører mine rester mig hen til lidt uventede kreationer. Denne Clutch er fx født af nogle rester i fede farver fra mit store ‘evighedsprojekt’: Yndlingstæppet (som virkelig er en yndling!).img_3470Garn og opskrift kan købes hos Yarnfreak i Aarhus.

 

Clutchen er lavet af en kæmpe solid square – en grannysquare/oldemorfirkant uden huller. Derefter syet sammen og monteret med en fin stofbetrukket knap. Denne skal have foer på et tidspunkt – den er lige til den slaskede side. Men fin, dét er den!

IMG_3505IMG_3509IMG_3507IMG_3506IMG_3508

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s